Wie zijn wij

Zest Marketing heeft haar kwaliteiten op het gebied van marktbewerking ruimschoots bewezen. Onze opdrachtgevers ervaren dat een resultaatgerichte marktbewerking en verankering van de gebruikte methodieken in de organisatie leiden tot:
  • meer grip op de markt
  • een hoger rendement tegen lagere kosten 
  • en structurele en duurzame groei
De medewerkers van Zest Marketing dragen bij gerenommeerde organisaties bij aan de (verdere) ontwikkeling van marketing (concepten) en voeren dit vervolgens 'hands-on' in. Bovendien kunnen zij terugvallen op de collectieve kennis en ervaring die bij Zest Marketing aanwezig is. 

Gebruik makend van onze praktijkervaring en uw doelstellingen adviseert Zest Marketing over de inrichting van uw marktbewerking. Onze interim- en projectmanagers kunnen de organisatorische en operationele inrichting vervolgens voor u realiseren en de marktbewerking voor u uitvoeren. 

Onze marketeers werken bij u op locatie. Op deze manier kan samen met u het snelst resultaat worden geboekt. Meetbare resultaten, een pragmatische aanpak en kennisoverdracht staan hierbij centraal. 

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u afhankelijk wordt van Zest. Onze medewerkers zorgen dan ook voor kennisoverdracht en verankering van de gebruikte methodieken in uw organisatie. Uw voordelen:
  • integrale aanpak
  • geen abstracte verhalen, maar concreet toepasbare oplossingen
  • meetbare resultaten
  • verankering van kennis en gebruikte methodieken in uw organisatie

 

Actuele projecten

 

N

 

Geef uw mening...

Contact

Midden-Nederland      Noord-Nederland
Herensingel 19                        
Schoolstraat 19
1382 VM WEESP                     9251 EA BURGUM


Postadres:
Postbus 218
1380 AE WEESP

Tel: 0294 - 490070
Fax: 0294 - 490071
E-mail: klaas@zest.nl 

BTW nummer: 80.67.47.547 
Kamer van Koophandel: 33.29.99.83