Workshop direct marketing teksten schrijven

Iedereen kan een tekst schrijven. Echter, een tekst schrijven die substantieel meer respons oplevert is een vak. Zest heeft een methode ontwikkeld die bij vele profit en non profit organisatie inmiddels veelvuldig is toegepast. En met veel succes. Uit testen blijkt dat de teksten van Zest de factor 3 tot 6 beter scoren ten opzichte van de teksten van de klant. 

Binnen Zest passen wij de methode van professor Siegfried Vogele toe. Siegfried Vogele past bij grote groepen met testpersonen de oogcamera toe om te toetsen hoe mensen teksten lezen. De resultaten van deze onderzoeken worden gebruikt om teksten te schrijven die beter responderen. Voorbeelden: 

  • Waarom bevat een zin in een direct marketing tekst maar 8 woorden? 
  • Waarom wordt de gebiedende wijs gebruikt?
  • Waarom werkt een pasfoto bij de ondertekening?
  • waarom worden in direct marekting teksten bullets gebruikt?

Daarnaast maakt Zest gebruik van emoties in teksten. Denk hier aan angst, boosheid, exclusiviteit, trots, etc. Het toepassen van emoties leidt tot hogere responses. Ook past Zest visuele technieken toe om de respons op teksten te verhogen.

In een dagvullende workshop kun je kennismaken met deze technieken en leer je teksten te schrijven die echt respons opleveren. Teksten die te gebruiken zijn voor de traditionele marketinginstrumenten (brief, advertentie, DRTV), maar ook voor de nieuwe digitale media, zoals de website, Facebook, Twitter, LinkedIn, e-mail, SMS, etc.

Maak gebruik van de de ervaringen van Zest. Wij hebben inmiddels testervaring met meer dan 2.500 direct marketing teksten. Word een tekstschrijver die responsteksten schrijft! 

Actuele projecten

 

N

 

Geef uw mening...

Contact

Midden-Nederland      Noord-Nederland
Herensingel 19                        
Schoolstraat 19
1382 VM WEESP                     9251 EA BURGUM


Postadres:
Postbus 218
1380 AE WEESP

Tel: 0294 - 490070
Fax: 0294 - 490071
E-mail: klaas@zest.nl 

BTW nummer: 80.67.47.547 
Kamer van Koophandel: 33.29.99.83