Welkom bij Zest

AANJAGEN en VERSNELLEN zijn onze kerncomptenties om doelen en resultaten te behalen. Juist in turbulente tijden zijn wij voor u op ons best. De resultaten bewijzen dat!
 
Voor veel goede doelen, city marketing organisaties, politieke partijen, vakbonden, belangenbehartigers, beroepsorganisaties, provincies, gemeentes, zorgaanbieders, woningcorporaties, onderwijsinstellingen, kennisinstituten, cultuurinstellingen, energiemaatschappijen en organisaties in mobiliteit en duurzaamheid hebben we doelen gerealiseerd. 
 
Al meer dan 16 jaar is Zest actief op het snijvlak van markt en maatschappij. Wij hebben ons gespecialiseerd in merkbare en meetbare marktbewerking van maatschappelijke organisaties, bedrijven en initiatieven. Voor meer informatie ga naar Wie zijn wij.

Het beste instrument in crisistijden

In het jaar 2001 introduceerde Zest het begrip Wommen. Een vorm van marketing die nog steeds uitstekend werkt. Lees meer over het begrip Wommen in een artikel in de Adfo Direct. Wommen: het kost niets! Ga dus ook Wommen.

Direct effect!

Vele relaties van Zest hebben de afgelopen maanden de workshop 'direct marketing teksten schrijven' gevolgd. Vaak met direct aanwijsbare positieve effecten:

  • respons op mailingen gaan substantieel omhoog
  • persberichten werden in toenemende mate overgenomen door allerlei verschillende media 
  • verkeer op social media nam toe

Meer weten over deze workshop met direct effect, ga dan naar schrijven

Rol Zest in de campagne om de titel Culturele Hoofdstad van Europa

Lees alles over de rol van Zest in de marketing- en communicatiecampagne van Leeuwarden 2018 om Culturele Hoofdstad van Europa te worden bij projecten. Lees ook het artikel in de Leeuwarder Courant over mobilisatie van vrijwilligers. Zest geeft ook lezingen over dit grote avontuur. Ga naar lezing.

Wat betekent Zest?

Een van de eerste vragen welke wij van nieuwe relaties krijgen is bijna altijd 'wat betekent Zest'. Ga naar betekenis voor meer informatie.

Nieuws en meer...

Foto's Leeuwarden 2018

Verbeter uw DM-activiteiten met Contest

Verbeter de resultaten van uw direct marketing activiteiten met behulp van Contest. Contest is een software product van Zest voor de direct marketeer.

Meer weten (wat is het, hoe werkt het, artikelen in de vakliteratuur, etc.), ga dan naar Meetbare Marketing.

Actuele projecten

 

N

 

Geef uw mening...

Contact

Midden-Nederland      Noord-Nederland
Herensingel 19                        
Schoolstraat 19
1382 VM WEESP                     9251 EA BURGUM


Postadres:
Postbus 218
1380 AE WEESP

Tel: 0294 - 490070
Fax: 0294 - 490071
E-mail: klaas@zest.nl 

BTW nummer: 80.67.47.547 
Kamer van Koophandel: 33.29.99.83